ESKAYVIE REDIANZE *Healthy Life*

Monday, June 10, 2013
REDIANZE - Terbaik Di Pasaran


Permulaan hari yang baik dengan suppliment dari ESKAYVIE..Perubahan diri yang sangat ketara & ramai yang memuji..TIDAK PERCAYA?? BOLEH CUBA DULU..

Kombinasi ESKAYVIE NUTRELLE & REDIANZE
SANGAT MENAKJUBKAN & BERKESAN!!

UNTUK KELIHATAN CANTIK & SIHAT BUKAN SAHAJA DI LUARAN TAPI DARI DALAMAN


Ingin Sihat & Cantik dari DALAM???
6 HARI UNTUK HASIL YANG MENAKJUBKAN
30 HARI UNTUK MENGAGUMKAN RAKAN ANDA
90 HARI UNTUK PERCAYA PADA CERMIN ANDA


Menggunakan bahan mentah semulajadi yang diformulakan khusus mengikut dos terapeutik yang efektif. REDIANZE adalah PRODUK 2 in 1. Selain bermanfaat untuk KECANTIKAN, ia amat efektif dalam aspek KESIHATAN juga.


Bahan mentah semulajadi terpilih dari hawaii dan sweden merupakan sumber utama. Gabungan 5,000mg HMCP sejenis kolagen marin kompleks yg mudah serap dan AstaREAL@P2AF yg merupakan antioksidan terkuat di dunia menyamai 6,000 kali ganda lebih berpotensi dari Vitamin C membantu membasmi radikal bebas. Kesemua formulasi inovasi ini mempunyai kualiti yang tiada bandingannya. Ia sangat efektif bagi rejuvenasi kecantikan dan kesihatan dari dalaman. Satu solusi anti penuaan. Boleh diambil oleh lelaki dan wanita yang ingin kekal sihat, cantik dan muda.

6000 kali lebih kuat dari Vitamin C
3000 kali lebih kuat Resveratrol & Quercitin
800 kali lebih kuat dari CoQ10
560 kali lebih kuat dari Epigallocatrchin-gallate (teh hijau)
550 kali lebih kuat dari Vitamin E
75 kali lebih kuat dari Asid Alfa-lipoik
Khasiat :

Memberi perlindungan dalaman dari matahari 
Memelihara kecantikan & keanjalan kulit
Menyelesaikan masalah jerawat & pigmentasi kulit
Mengatasi kenduran & tanda penuaan kulit
Meredakan masalah sendi & rheumatik
Membantu mengawal penyakit kronik & kemerosotan diri
Merangsang pembaharuan tisu untuk merawat luka & parut pada kulit
Meningkatkan sistem imun & tenaga badan
Kandungan Bahan :

HMCP Kolagen dari ikan dari jenis 1, 2, 3 dan 7 yang dibekalkan dalam bentuk peptida selepas melalui proses uraian menggunakan teknik hidrolisis enzimatik yg selamat. Setiap hidangan mengandungi 5 gram kolagen dr sumber ikan yg diternak khusus supaya bebas dari pencernaan dan bahan allergen. Kolagen jenis 1 & 3 adalah untuk sel kulit, jenis 2 adalah untuk kegunaan sendi manakala jenis 7 adalah untuk organ dalaman. HMCP juga membantu untuk mengawal selera makan dan memberi tenaga tambahan. Ia juga dapat membantu membina otot dan ligamen yang lebih kuat.


AstaREAL@P2AF – sejenis rumpair. Merupakan bahan antioksidasi yang terkuat di dunia menyamai seperti 6,000 kali ganda khasiat Vitamin C, 550 kali ganda kekuatan Vitamin E dan 10 kali ganda lebih kuat dari Beta Karoten. Ia dapat melawan toksid radikal bebas yang menyebabkan proses penuaan pramatang. Ia merupakan ahli keluarga karotenoid yang menampilkan kesan ‘internal photoprotector’ atau melindungi kulit dari kesan mudarat sinar UVA dan UVB oleh matahari dari dalam. Kesan perlindungannya seolah-olah terdapat payung di bawah kulit anda. Ia juga menunjukkan kesan antiradang yg kuat untuk mengatasi radang sendi. Disamping itu ia dapat mencegah penyakit-penyakit kemerosotan diri spt kencing manis, darah tinggi, strok, jantung dan kanser.


Vitamin C Meransang sel fibroblast iaitu kilang kolagen di dalam badan untuk menghasilkan kolagen secara semulajadi dengan lebih optima bagi membantu meratakan dan menganjalkan kulit juga berupaya mengelakkan kemerosotan sendi.


Estrak Prunus Persica – Kaya dengan serat dan bahan galian seperti zat potasium dan zat besi yang mampu menigkatkan keserian wajah. Ia juga membantu mengawal kolestrol di dlm darah.


Stevia – Merupakan gula daun tanpa kalori yang secara langsung dapat membantu mengawal berat badan.RM160/Kotak (20 Sachet)

Call/ Msg Linda 012.610.4484
Halal dr Syarikat Bumiputra
Termurah di PASARAN!!!0 comments:

Post a Comment